Onze Diensten

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker? Dan kan u de werving en de selectie van een kandidaat uitbesteden aan specialisten van The Hospitality Masters waarvoor het dagelijks werk is. The Hospitality Masters helpt u daar graag bij! Wij hebben vakkennis en internationale ervaring in huis en zijn in staat om de juiste medewerker voor u te vinden, die u dan direct in dienst neemt. Dit alles tegen een vooraf overeengekomen fee voor de werving en selectie.

Alleen de beste kandidaten
U heeft een vacature of meerdere vacatures. Wat nu? “Zelf doen”, ligt voor de hand, maar vaak lukt dat niet. In dat geval kunnen wij U van dienst zijn.
The Hospitality Masters introduceert alleen de beste kandidaten bij U. Dat is ons bestaansrecht. Onze kandidaten worden geselecteerd op basis van harde en softe skills, zodat zij uitstekend matchen met de functie-eisen van uw vacature én zich thuis voelen binnen uw bedrijfscultuur.
Wij beschikken over een zorgvuldig opgebouwde database van kandidaten. Continu zijn wij op zoek naar de beste kandidaten, door toepassing van headhunting en recruitment: de kracht van The Hospitality Masters. Wij weten waar uw toekomstige medewerker of collega zich bevindt en polsen hem of haar voor uw vacature.
7 dagen per week staan onze antennes aan om de beste kandidaten voor u te vinden, behalve als we slapen.

Tijdelijke personeel:
Bent u op zoek naar tijdelijk personeel? Of om een piek op te vangen? Dan is The Hospitality Masters de juiste partner voor u! Wij vinden snel geschikte en gekwalificeerde medewerkers die u dan op uitleenbasis aan het werk krijgt. Dit kan geheel flexibel, maar er zijn ook mogelijkheden tot het langer binden van een medewerker mocht dit voor uw bedrijf van belang zijn.

Payroll:
Zoekt u flexibiliteit zonder administratieve lasten, maar wil zelf graag de medewerker werven? Dan is payroll de juist oplossing. U beslist zelf welke medewerkers er voor uw werken. The Hospitality Masters neemt de arbeidsrisico’s en administratie van u over. Tevens heeft U geen omkijken naar loonadministratie en de risico’s, zoals ziekte en leegloop.

Headhunting:
Kandidaten met een schaars profiel, vereist voor “lastige” vacatures en managementposities, worden door ons benaderd door middel van headhunting. Bedrijven met geschikte kandidaten worden door ons in beeld gebracht. Wij leggen discreet het eerste contact met deze kandidaat.

Trainingen & Workshops:
Naast het bemiddelen in personeel bieden The Hospitality Masters trainingen en workshops aan. Binnen het vakgebied beschikt The Hospitality Masters over de vakkennis voor het organiseren van diverse trainingen, workshops. Deze cursussen kunnen gegeven worden middels e-learning, klassikaal (locatie wordt door The Hospitality Masters verzorgd), of op locatie van het bedrijf dat de cursus aan haar medewerkers wil aanbieden.

Mensen maken het verschil in iedere organisatie. Maatwerk op het gebied van hospitality en gastvrijheidstrainingen, workshops en cursussen, excellente dienstverlening en inspirerend leiderschap. Wij staan bekend om onze eigen visie op Hospitality en gastvrijheid en de effectieve praktische en persoonlijke aanpak die zorgt een beter resultaat en substantieel meer werkplezier.